Den här mannen:


Är min hjälte.

That's how I roll, motherfucker.


Just nu.

Skriver jag morgondagens att-göra-lista i korsordsform.

Äventyrliga äventyr.

Igår gnagde jag på en kanelstång, det var inte bra för det lossnade en flisa ur tanden jag gnagde med. Så passa er för att gnaga på kanelstänger små barn.

Sedan begav sig jag och Adam Svender ut på en promenerande promenad. Vi gick långt och länge efter en grusväg i skogen och till slut kom vi på att vi sedan länge passerat stigen som vi skulle vika av på för att komma hem.
Att gå tillbaka samma väg som vi kom kändes föga lockande så vi gick in på en gamal övervuxen traktorväg. Det visade sig snart att den vägen bara tog slut mitt i skogen. Återigen kände vi inte för att vända och ta sama väg tillbaks så vi traskade på i den riktning som kändes korrekt. Till en början gick vi genom ett myrliknande landskap, marken var våt och sunkig, det växte inte så mycket träd man vart blöt om fossingarna av att gå där till Adams förtret, han hade nämligen ett par sprojlans converse på sig. Efter ett tag började det att slutta uppåt och träd och buskar växte mycket tätt, det var i stort sett oframkomligt men att vända kändes ju trist så vi bestämde oss för att trycka oss igenom "Rambo-style".
Efter x antal minuters vandring kom vi ut på ett gammalt hygge där vi såg tvenne älgar!! zomg älgar!! Älgarna var i den riktning vi skulle så vi gick emot dem och vi kom riktigt nära. När vi var cirka 50m ifrån dem gav de sig av. Ganska häftigt faktiskt.
efter hygget och lite random skogsvandring hittade vi en stig som jag kände igen. Alltså hade vi vandrat i rätt riktning (jag har lvl35 i lokalsinne så det är inte så konstigt). Men istället för att ta oss hemmåt så gick vi upp på en kulle/berg och sedan nedför det på andra sidan där det gick en väg jag aldrig sett förrut. Vi följde den och kom slutligen till en skoterled som vi följde och den ledde ut vid en sjö cirka 3,5km bortanför mig, Ranungen. Där gjorde vi en paus och jag passade på att bada(!), näck of course, man måste ju vara hardcore.
Sedan gick vi hem. Då var det ganska skönt att äta och dricka efter en 4 timmars (!!) vandringsfärd vill jag lova.

One hit wonders.

Igår armbågade jag huvudet av en älg.

RSS 2.0